• info@fast-scrum.nl
  • 085 7852045

Wie zijn wij

Algemeen

Fast-Scrum is gebaseerd op de principes van Lean, Scrum en het Agile Manifest en biedt uitgebreide trainingen en certificeringen om Agile werken te verbeteren. We stellen onze aanpak en methodieken ter beschikking om zo een bijdrage te kunnen leveren aan het eenvoudig opleveren van producten en of diensten. Casper Braamse oprichter van Fast-Scrum wijdt zich aan het verbeteren van het opleveren van producten door best practice toe te passen en hiaten te verkleinen, zodat de werk- en werkproducten betrouwbaar zijn met als doel zoveel mogelijk toegevoegde waarde te creëren.

Waarom

Waarom Fast-Scrum, ik heb deze vraag vaak gekregen sinds ik Fast-Scrum heb bedacht. Het verhaal van mijn reis met Fast-Scrum begint jaren geleden toen ik zelf nog programmeerde en een gat zag tussen hetgeen wat de klant wilde en waar wij als programmeurs aan werkte. In de beginfase zijn we gestart met prototyping waarbij je een voorbeeld liet zien bij de klant. Later toen ik als projectleider werkte en de twee werelden van klant en programmeurs bij elkaar moest brengen merkte ik op dat je aan beide kanten één persoon moest hebben die elkaar goed begrijpen. Toen ik 4 jaar geleden in aanraking ben gekomen met Scrum merkte ik op dat het model alleen goed werkte als teams volledige zelfsturend zijn wat in de praktijk meestal niet zo is. Door mijn project- en praktijkervaring heb ik zoveel mogelijk gekeken naar een praktische toepasbaarheid die niet alleen voor software ontwikkeling zou werken maar in generieke zin die eenvoudig is toe te passen binnen organisaties. Hieruit is de basis ontstaan.

drs. ing. Casper Braamse

Sinds 2000 in diverse managementrollen verantwoordelijk geweest voor projecten, transitie, coaching en aansturen van projectmanagers. Het inrichten en borgen van project-, projectportfolio- en resource-management. Eerder vastgelopen implementatietrajecten omgebogen van inhoudelijke ondersteuning naar aansturing op basis van continue verbeteren met focus op beheersbaarheid en betrouwbaarheid van projectuitvoering. 

www.linkedin.com/in/casper-braamse-a166863


Zoeken

Fast-Scrum een eenvoudige manier voor Agile werken