• info@fast-scrum.nl
  • 085 7852045

Examen Fast-Scrum Practitioner (FSP) ©

Het Fast-Scrum Practitioner (FSP) examen is beschikbaar voor iedereen die zijn of haar vermogen wil aantonen om het Scrum-methodieken toe te kunnen passen bij het oplossen van geavanceerde, complexe problemen in de echte wereld. Degenen die slagen voor het examen ontvangen de in de branche erkende Fast-Scrum Practitioner certificering als een indicatie van hun geavanceerde kennis en vaardigheden met betrekking tot Agile/Scrum en de kennis van verschillende methodieken. Iedereen die het Fast-Scrum Practitioner examen probeert, moet beschikken over gedegen Agile/Scrum-kennis, praktijkervaring en / of de Fast-Scrum Practitioner training hebben gevolgd voordat dit examen wordt gemaakt. Het bijwonen van een training is echter niet nodig echter wel aan te bevelen. Het Nederlandse Fast-Scrum Practitioner examen toets de kennis over de toepassen van de theorie uit de praktijkgids Fast-Scrum die gratis is te downloaden. Het examen bestaat uit 80 meerkeuze vragen die binnen 60 minuten moeten worden beantwoord. Als je wilt inschrijven voor dit examen, klik dan hier!

Voorbereiding

Veel vragen gaan over de betekenis te interpreteren van de praktijkgids, inhoud van de Fast-Scrum vakgebieden toe te passen, evenals toepassing van uw eigen ervaring. Het lezen van de praktijkgids en het alleen nemen van de open Assessments is niet genoeg voorbereiding en we raden aan de onderstaande inhoud te bekijken:

 De praktijkgids goed door te nemen. De methodieken en de voorbeelden uit te werken aan de hand van use cases De praktijkgids goed door te nemen.

De Fast-Scrum Practitioner training bevat veel aanvullende hulpmiddelen om u voor te bereiden.

Op internet te kijken naar toegepaste voorbeelden van Agile werken met ontwikkelteams.

Aangezien dit de geavanceerde certificering is, kan het nuttig zijn ook de inhoud van de leerpaden van de Product Eigenaar te lezen. Het is ten zeerste aanbevolen om deel te nemen aan de 2-daagse Fast-Scrum Practitioner training. Zoek aanvullende informatie om u voor te bereiden op het FSP-Examen om meer te weten te komen over Agile werken. Om de integriteit van het certificeringsproces te beschermen, deelt Fast-Scrum.nl geen informatie over de specifieke vragen die juist of onjuist zijn beantwoord.

Om de integriteit van het certificeringsproces te beschermen, deelt Fast-Scrum.nl geen informatie over de specifieke vragen die juist of onjuist zijn beantwoord.

De kosten voor FSP-Examen zijn €149,- ex btw. Na betaling ontvangt u binnen 1 werkdag een link naar het examen en een inlogcode. Deze blijft een jaar geldig en is éénmalig te gebruiken. Als u wilt inschrijven voor het Fast-Scrum Foundation examen klik dan hier!


Zoeken

Fast-Scrum een eenvoudige manier voor Agile werken