• info@fast-scrum.nl
  • 085 7852045

Examen Fast-Scrum Foundation (FSF) ©

Het Nederlandse Fast-Scrum Foundation Examen is beschikbaar voor iedereen die zijn of haar kennis van Fast-Scrum en de toepassing ervan wil valideren. Degenen die slagen voor het examen, ontvangen de door de branche erkende FSF certificering om hun fundamentele niveau van Scrum-beheersing aan te tonen. Een cursus volgen is niet vereist en als je denkt dat je al een hoog niveau van Scrum-kennis bezit, inzicht in de basisgids Fast-Scrum hebt en hoe je Fast-Scrum binnen Teams kunt toepassen, heb je de mogelijkheid om het examen direct te doen. Er zijn echter cursussen beschikbaar om u voor te bereiden op de beoordeling en een beter begrip van Fast-Scrum te krijgen. Afhankelijk van je rol, wordt de 1 daagse Fast-Scrum Foundation aanbevolen. Het Nederlandse Fast-Scrum Foundation examen toets de kennis over de basisgids Fast-Scrum die gratis is te downloaden. Het examen bestaat uit 80 meerkeuze vragen die binnen 60 minuten moeten worden beantwoord. Als je wilt inschrijven voor dit examen, klik dan hier!

Voorbereiding

Het examen is moeilijk, een goede voorbereiding is vereist om een ​​voldoende score te behalen. Het lezen van de Basisgids Fast-Scrum en het doen van het gratis assessment is meestal geen voldoende voorbereiding en we raden u aan de onderstaande inhoud te bekijken:

Het examen heeft betrekking op onderwerpen uit meerdere focusgebieden die noodzakelijk zijn als basiskennis.

Veel vragen gaan over de kennis van de basisgids, hoe deze te interpreteren en hoe u Fast-Scrum binnen een team zou toepassen. 

Om de integriteit van het certificeringsproces te beschermen, deelt Fast-Scrum.nl geen informatie over de specifieke vragen die juist of onjuist zijn beantwoord.

De kosten voor FSF-Examen zijn €99,- ex btw. Na betaling ontvangt u binnen 1 werkdag een link naar het examen en een inlogcode. Deze blijft een jaar geldig en is éénmalig te gebruiken. Als u wilt inschrijven voor het Fast-Scrum Foundation examen klik dan hier!


Zoeken

Fast-Scrum een eenvoudige manier voor Agile werken