• info@fast-scrum.nl
  • 085 7852045

Examens

Om aan te tonen dat je de Fast-Scrum & Agile methodieken kent en kan toepassen kan je één van onze Nederlandse online examens doen. Hiermee toon je aan dat je beschikt over de benodigde kennis en vaardigheden die noodzakelijk zijn om Agile te kunnen werken. Als je voor een examen slaagt dan wordt je opgenomen in ons examen register en kunnen belanghebbende zien dat je het examen succesvol hebt afgerond. De examens worden online afgenomen en het resultaat weet je direct.

Examen Fast-Scrum Foundation ©

Het Fast-Scrum Foundation Examen is beschikbaar voor iedereen die zijn of haar kennis van Fast-Scrum en de toepassing ervan wil valideren. Degenen die slagen voor het examen, ontvangen de door de branche erkende FSF certificering om hun fundamentele niveau van Scrum-beheersing aan te tonen.  Een cursus volgen is niet vereist en als je denkt dat je al een hoog niveau van Scrum-kennis bezit, inzicht in de basisgids Fast-Scrum hebt en hoe je Fast-Scrum binnen Teams kunt toepassen, heb je de mogelijkheid om het examen direct te doen. Er zijn echter cursussen beschikbaar om u voor te bereiden op de beoordeling en een beter begrip van Fast-Scrum te krijgen. Afhankelijk van je rol, wordt de 1 daagse Fast-Scrum Foundation aanbevolen. Het Nederlandse Fast-Scrum Foundation examen toets de kennis over de basisgids Fast-Scrum die gratis is te downloaden. Het examen bestaat uit 80 meerkeuze vragen die binnen 60 minuten moeten worden beantwoord. Als je wilt inschrijven voor dit examen, klik dan hier!

Examen Fast-Scrum Practitioner ©

Het Fast-Scrum Practitioner (FSP) examen is beschikbaar voor iedereen die zijn of haar vermogen wil aantonen om het Scrum-methodieken toe te kunnen passen bij het oplossen van geavanceerde, complexe problemen in de echte wereld. Degenen die slagen voor het examen ontvangen de in de branche erkende Fast-Scrum Practitioner certificering als een indicatie van hun geavanceerde kennis en vaardigheden met betrekking tot Agile/Scrum en de kennis van verschillende methodieken. Iedereen die het Fast-Scrum Practitioner examen probeert, moet beschikken over gedegen Agile/Scrum-kennis, praktijkervaring en / of de Fast-Scrum Practitioner training hebben gevolgd voordat dit examen wordt gemaakt. Het bijwonen van een training is echter niet nodig echter wel aan te bevelen. Het Nederlandse Fast-Scrum Practitioner examen toets de kennis over de toepassen van de theorie uit de praktijkgids Fast-Scrum die gratis is te downloaden. Het examen bestaat uit 80 meerkeuze vragen die binnen 60 minuten moeten worden beantwoord. Als je wilt inschrijven voor dit examen, klik dan hier!


Zoeken

Fast-Scrum een eenvoudige manier voor Agile werken