• info@fast-scrum.nl
  • 085 7852045

Trainingen

Fast-Scrum is één van de Agile methodieken en wordt toegepast om in korte sprints met zelforganiserende teams naar een eindproduct toe te werken. Met één van onze trainingen leer je de methodieken om succesvol Agile te werken. Van onze basistraining waarbij je een basis van Agile werken leert toe te passen tot één van onze gecertificeerde opleidingen tot professioneel trainer.    

Fast-Scrum Foundation ©

Je leert het Fast-Scrum framework effectief toepassen. Als teamlid of als facilitator maak jij het team energiek, zelforganiserend en productief. Met deze training heb je de basis om te zorgen dat multidisciplinaire teams op een effectieve manier samenwerken. De training is interactief met veel oefenmateriaal. De Foundation opleiding bestaat uit 30% theorie en 70% oefeningen. De training bevat zo veel praktijk omdat Fast-Scrum eenvoudig is, maar heeft wel een goede uitleg nodig met praktijk voorbeelden. In kleine groepen oefen je de theorie met cases uit het echte leven. Tijdens de training is er voldoende ruimte om in te gaan op jouw praktijkervaring en vraagstukken. De training duurt 1 dag en telt maximaal 16 deelnemers. Na deelname kan je het Fast-Scrum Foundation examen online doen. Hiervoor ontvang je een link.

Je krijgt altijd ervaren trainers die ervoor zorgen dat je na de training vol energie aan de slag wil!  Je leert de vaardigheden en agile mindset die je nodig hebt om Scrum toe te passen. Daarmee krijg je alle kennis om online een officiële Fast-Scrum Foundation certificering te halen. 

Fast-Scrum Practitioner ©

Je leert aan de hand van praktijkvoorbeelden de Fast-Scrum methodieken effectief toepassen. Als Teamlead, Supervisor of als meewerkend voorman maak jij het team energiek, zelforganiserend en productief. Met deze training leer je alles om te zorgen dat multidisciplinaire teams op een effectieve manier samenwerken. De training is interactief met veel oefenmateriaal.

Practitioner opleiding bestaat uit 50% theorie en 50% oefeningen. De training bevat zo veel praktijk omdat Fast-Scrum eenvoudig is, maar heeft wel een goede uitleg nodig met praktijk voorbeelden. In kleine groepen oefen je de theorie met cases uit het echte leven. Tijdens de training is er voldoende ruimte om in te gaan op jouw praktijkervaring en vraagstukken.

Fast-Scrum Product Eigenaar ©

Binnen deze training leer je als Product Eigenaar hoe je het beste de vertegenwoordig van de klant in een Fast-scrumteam kan vormgeven. Het is een nieuwe rol die van cruciaal belang is voor een goed functionerend scrumteam. Binnen de training leren we je het Fast-Scrum methodieken effectief toepassen en leren we je als Product Eigenaar hoe je een goede opdrachtverstrekking naar het team doet. De training is interactief met veel oefenmateriaal.

Gecertificeerd Fast-Scrum Trainer ©

leert als trainer het Fast-Scrum framework effectief toe te passen. Als facilitator train je teams energiek, zelforganiserend en productief te zijn. Met deze training heb je de basis om te zorgen dat multidisciplinaire teams op een effectieve manier samenwerken. De training is interactief met veel oefenmateriaal. De Trainer opleiding bestaat uit 30% theorie en 70% oefeningen. De training bevat zo veel praktijk omdat de methodieken het beste kunnen worden uitgelegd aan de hand van praktijkvoorbeelden. Daarnaast is er ook veel ruimte voor vragen. Tijdens de training is er voldoende ruimte om in te gaan op jouw praktijkervaring en vraagstukken. De training duurt 2 dagen en telt maximaal 4 deelnemers.

Fast-Scrum voor Managment

Op een praktische en laagdrempelige wijze leer je in één dag wat Agile werken is en hoe Agile methods als Fast-Scrum en Kanban werken. Maar ook wat je als manager moet doen (en niet moet doen) om Agile succesvol voor je te laten werken. Deze training geeft het antwoord op de meest belangrijke vragen waarop elke resultaatgerichte leidinggevende het antwoord moet weten.  Tijdens de training is er voldoende ruimte om in te gaan op jouw praktijkervaring en vraagstukken. De training duurt 1 dag en telt maximaal 6 deelnemers om zo voldoende tijd te hebben voor de inhoudelijke vragen.

Trainingen op maat

Je wilt vooruit, met je team en je organisatie. Wij verdiepen ons in jouw vraagstuk, sporen blinde vlekken op en bieden een leertraject waarbij we individueel-, team- en organisatiebelang bij elkaar brengen. Echter, voor een daadwerkelijke en blijvende verandering is meer nodig dan het traject alleen. Daarom coachen en begeleiden we managers en HR op alle vlakken die positief bijdragen aan het resultaat. Op die manier creëren we samen de meest krachtige leeromgeving voor je medewerkers en behalen we de beste resultaten voor het team en de organisatie.


Zoeken

Fast-Scrum een eenvoudige manier voor Agile werken